Udendørs lys til de sene aftner

Udendørs lys til de sene aftner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En aktiv hverdag eller blot en aktiv dag betyder, som ordet så fint beskriver det, at der skal ske noget fysisk aktivt i løbet af dagen. Dette kan naturligvis både foregå morgen, middag og aften, men da langt de fleste danskere (måske ikke i så høj grad nu efter Corona er blevet en del af vores liv) arbejder til daglig og skal bruge morgen til eftermiddag på et kontor eller en anden traditionel arbejdsplads, er det først sent eftermiddag eller aften, der kan bruges på fysisk aktivitet. Men med det kommer der også en pris, og den pris er, at du ikke kan være fysisk aktiv før efter fyraften. Om sommeren er det ikke det store problem, da det ofte er lyst indtil sent på dagen, og du derfor kan løbe eller cykle udendørs helt uforstyrret og ligeledes vende uforstyrret hjem til din familie.

Det er en anden historie med efterår og vinter. Når vejret skifter, bliver det samtidig meget mørkere og der kan være behov for en lyssensor udendørs, så du får indkørsel, gangsti eller noget helt tredje lyst op, når du kommer hjem fra din aktivitet. Det er egentlig underordnet, hvorvidt du har været i fitnesscenter eller ude på en cykeltur med et par venner. I så fald vil en lyssensor og udendørs lys være en gave, når aktiviteten er forbi. Naturligvis kan en lyssensor også aktiveres, hvis der går en kat eller hund forbi en sen aften, hvilket kan virke forstyrrende – måske endda i højere grad, hvis du har børn. De kan nemt blive bange for, at der kommer en ond mand, hvis lyset bare tænder af sig selv.

Men igen, en god snak med ungerne og den burde være nogenlunde på plads.

Om ikke andet er udendørs lys en rigtig god investering, og det er også rart, hvis I har været ude og spise med børnene, hvor lyset også tænder af sig selv.