Følg med den teknologiske udvikling inden for sundhedsvæsenet

Følg med den teknologiske udvikling inden for sundhedsvæsenet

juni 11, 2020 Slået fra Af redaktionen

Hele tiden sker der en teknologisk udvikling inden for de forskellige områder. Dette betyder altså også, at der sker en teknologisk udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Går man meget op i dette område, kan man som forbruger for eksempel køber alverdens ure, der måler ens puls, fortæller en, hvornår man skal bevæge sig, tæller ens skridt og måler ens aktivitet. Her er det faktisk kun ens egne behov, der sætter grænser. Samtidig kan man også downloade alverdens forskellige apps, der både kan tracke ens søvnvaner, hvad du spiser og din vægt. Den teknologiske udvikling inden for sundhedsvæsenet har gjort, at der er rig mulighed for at følge med i stort set alt det, man gerne vil vide inden for sin egen sundhed. Det er altså kun dine egne behov, der sætter grænserne for, hvad du kan og vil vide.

Vær en del af en ”virkelig” fødsel

Det er dog ikke kun inden for ens egen personlige sundhed, at der sker en udvikling inden for sundhedsindustrien. Det gør der nemlig også inden for syghusene, og faktisk helt præcist inden for fødsler. Vi forsøger hele tiden at gøre os selv bedre, hvilket også betyder, at vi hele tiden forsøger at uddanne de studerende inden for de pågældende områder ende bedre. Dette er heller ikke en undtagelse inden for jordmoder-område. Inden for dette område er der nemlig nu udviklet en fødselssimulator, der gør, at man kan se en meget realistisk fødsel. Så hvad enten, du er en uddannelsesinstitution, eller du er en studerende, der bare vil øve dig, så giver denne dukke dig verdens mest realistiske simulator for vaginale fødsler.

Gør øvelsen så realistisk som mulig

Uanset hvilken uddannelse man er ved at tage, så vil man gerne have øvelserne til at være så realistiske som muligt, så man føler sig mest muligt klædt på til den virkelige verden. Dette gælder især også inden for dette sundhedsområder, da man skal have med andre mennesker at gøre. Og faktisk er det ikke bare andre mennesker, men det indebærer faktisk også nyfødte babyer. De nybagte forældres kæreste eje. Derfor vil man gerne kunne præstere på bedste vis. Dette kan naturligvis lade sig gøre med dukken, men for at gøre øvelserne på uddannelsesinstitutionerne endnu mere realistisk kan man faktisk også gøre noget andet. Ved at gøre brug af scenetæpper, kan man opstille hele scenen, som den faktisk ville se ud som i virkeligheden. Du ville ved hjælp af scenetæppet have forhæng rundt om moderen, som der også vil være på et sygehus, men i stedet for moderen vil du så have denne fødselssimulator. Til sammen vil disse to ting dog give det allermest realistiske bud på, hvad alle de jordmoderstuderende rent faktisk vil blive ”udsat” for ude i den virkelige verden. Men samtidig klæder dette set-up dem også bedst mulig på til de scenarier, som de vil kunne komme ud for på sygehusene. Fødselssimulatoren og scenetæppet vil altså klæde de studerende bedst muligt på til at kunne hjælpe de kæmpende mødre ude på hospitalerne.