Vid, hvad du sætter på bagsædet, når du køber en autostol

Vid, hvad du sætter på bagsædet, når du køber en autostol

august 2, 2019 Slået fra Af redaktionen

Noget af det allervigtigste er sikkerhed i bilen. Der er mange ting, du køber uden at tjekke det helt i bunden, men sikkerhed er en anden sag. Det er et must, at børnene sidder sikkert i bilen. Dog er det som ved mange andre ting, at markedet er fyldt med muligheder, og det kan være svart at vide, hvad der gør en kørestol bedre end andre. Hvad du skal kigge efter. Sikkerhed er selvfølgelig nøgleordet, men ved du, hvad du skal se efter, når det handler om sikkerhed? Og hvad med komfort? Komfort betyder meget for barnets køreglæde, og så kan det også hænge sammen med sikkerheden. For at få overblikket over de bedste muligheder til prisen, skal du tjekke en autostol test. Deri er alt, du har brug for.

Hvad du skal se efter, når det handler om sikkerheden

Det første, du skal kigge efter, når du bedømmer en autostols sikkerhed, er materialet. Det skal være solidt, og du skal kunne føle kvaliteten, når du mærker på den. Du kan roligt tage godt ved, for autostolen skal holde til mere, end dine hænder kan gøre ved at mærke på den. Det næste, du skal se efter, er nakkestøtten. Hårde opbremsninger eller andre ryk er hårde ved nakken. Voksne har nakkestøtten i sædet, mens børn i autostol har den i autostolen. Tjek autostol testen for, om nakkestøtten er solid og behagelig for barnet. Det er også bedst, hvis autostolen er sikret mod pludselige ryk fra siden og ikke kun for- og bagfra.

Komfort er lig med køreglade

Lige som du selv oplever det, så betyder komforten alt for køreglæden hos børn. Børn mister hurtigt tålmodigheden, og når de oplever ubehag eller mister fatningen, så giver de besked. Naturligt nok, hvis de ikke synes, det er behageligt.