Vælg et aktivt firma arrangement

Vælg et aktivt firma arrangement

august 30, 2019 Slået fra Af redaktionen

Bør man ikke aktivere sine medarbejdere, så de ikke sidder fladt på deres bagdel hver eneste dag året rundt? I stedet for at have kedelige årlige julefrokoster og sommerfester, så kan I i stedet tage ud og have en aktiv dag, hvor hele arbejdspladsen kommer lidt tættere på hinanden. Teambuilding er super aktuelt og bruges af mange virksomheder landet over til at – som navnet antyder det – få bygget et solidt og stærkt team op. Det bør altid lægges i kalenderen som et firma arrangement i god tid, så alle medarbejdere, ledere osv. har tid til at planlægge det.

Typisk placerer man et sådan firma arrangement i sommerhalvåret, hvor vejret for det meste holder tørt, så arrangementet kan afholdes udendørs. Der er ikke meget ved at bygge et tårn af spaghetti og skumfiduser i en sportshal, hvor det hurtigt bliver lummert og fugtigt. Hermed ikke sagt at samtlige teambuilding aktiviteter består af at bygge tårne af spiselige elementer, men hvis man har deltaget i et sådant arrangement, ved man, at det bestemt ikke er fremmed land at involvere madvarer og tårnbygning.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan teambuilding og firma arrangementer kan blive stablet på benene, kan du tage kontakt til Event Republic, der er specialister i at udarbejde sådanne sjove dage til dig og det sted, du er ansat. Hør mere her.

Hvis I selv har lyst til at kaste jer ud i at arrangere en dag, så er der forskellige hjemmesider online, der fortæller, hvad man eksempelvis kan lave. Dette involverer blandt andet den klassiske leg med æbler i vand, hvor hænderne skal være bundet på ryggen, sækkeløb på tid og mange andre ting. De fleste af disse lege kender man i forvejen, så det kan af samme grund være rart at få et par friske øjne på, hvad netop jeres virksomhed kunne tænke er sjovt.
Der vil altid være et par stykker, der melder sig lidt ud på sådan en dag, men langt de fleste plejer at gå fra et aktivt firm arrangement med højt humør og opløftet stemning.