Vælg det rigtige gulv til hjemmetræning

Vælg det rigtige gulv til hjemmetræning

august 20, 2019 Slået fra Af redaktionen

Når man træner derhjemme, så er det måske ikke lige gulvet som er det første man tænker på. Det er dog en overvejelse, som man måske skal gøre sig i og med, at det kan betyde ret meget for gulvets holdbarhed om det er ægte træ eller laminat. Hvis man påtænker at træne meget derhjemme, så er det en god idé at have et gulv som kan holde til det. Det er nemmest at få fra de materialer, som ikke er træ, fordi træet er sartere end nogle af de andre gulvtyper.

Få slidstyrke og vandafvisende gulv

Hvis du skal springe rundt på gulvet og bevæge dig rigtigt meget, så kommer man til at slide gevaldigt på gulvet. Det er derfor vigtigt at finde et gulv som kan holde til, at man behandler det på en hård måde. Det er også vigtigt at vælge et gulv som ikke kommer til at brokke sig for meget over sved, for så kommer man ikke til at kunne træne med samme intensitet. Når man skal finde et gulv som både er slidstærkt og vandafvisende, så er de kunstige gulve langt mere oplagte.

Hvis du både vil have design og pragmatik

Det kan virke som noget af et offer på designfronten, hvis man skal have lagt et gul, som man måske ikke er æstetisk tilfreds med. Derfor bør man som standard forsøge at finde en mellemting mellem æstetik og pragmatik. Her er laminatgulvet perfekt, fordi det lader en blande et udseende af træ med nogle af de mere kunstige gulves modstandsdygtighed og vandskyende egenskaber. Så kan man selv vælge, hvilket trælook som gulvet skal have og så er det endda en del billigere end det traditionelle trægulv. Klik her for at læse meget mere om dine muligheder for at få lagt et modstandsdygtigt laminatgulv til din hjemmetræning.