Vælg de bedste høretelefoner til din træning

headset på til motion

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange slags lydenheder derude, nogle er gode til lyd, andre er gode til funktionalitet. Det kan være meget forstyrrende og frustrende at have en dårlig lydenhed med på løbetur eller i træningslokalet. Derfor er det vigtigt at udstyre sig med det rigtige grej, da musik kan gøre en stor forskel for motivationen under træningen. Vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder, og hvad vi mener du burde vælge.

Headset

Headset eller hørebøffer er et populært valg i motionscentret. Fordelen ved headsettet er at de gode mærker isolere en inde i lyden. Man kan kun høre lyden, så det er nok en af grundene til at den er populær i træningscentret, fordi så kan få noget fred, selvom man er i et træningscenter der er propfyldt. Det skal dog siges, at vælger du headset, så skal det altså være bluetooth, det bliver alt for kluntet, hvis du både har store bøffer på ørene, og en ledning ned ad maven.

Vi anbefaler modeller fra ”beats by dre”, ”B&O” eller ”Bose”.

Høretelefoner

Der findes mange forskellige slags høretelefoner, og vi vil også gennemgå alle sportsmodellerne. Det skal altså lige nævnes, at skal du bare bruge et ”almindeligt” sæt høretelefoner, så er det ”earpods” fra apple der fungere bedst. Det kan godt være de er blevet meget udskældt. Men der er ikke noget der slår små dippedutter i ørene uden ledning, når det kommer til træning. Hvis du er nervøs for at miste dine små ”earpods” ligesom alle kritikerne, så kan du jo bare sætte et lille stykke tape på, så du er 100% sikker.

Sporthøretelefoner

Der er mange slags sporthøretelefoner, vi har samlet varianterne og testet hvad der egentligt virker:

Øre-version

Øre-versionen hvor man ligesom har et hårdt stativ rundt om øret, er ofte en fiasko. Der er ingen ører som er ens, så chancen for at den passer til lige præcis dit øre, er meget lille. Hvis du tilgengæld kan få fat i en model, hvor man kan tilpasse den, så holder de rigtig godt fast.

Bluetooth

Bluetooth versionen vil ofte have en lille ledning, som går rundt om baghovedet, der forbinder de to høretelefoner. Bluetooth er altid at foretrække til træning, da det bare er mere praktisk.

Nakkestøtte

Den nye model med ”nakkestøtten”, som egenligt minder meget om den almindelige bluetooth. Her er den lille ledning bare skiftet ud med en støtte. Støtten føles lidt underlig, hvis du fx ligger ned, så kommer alt vægten på selve højtaleren som er inde i øret, og dermed trækker det lidt i øret. Den er ikke så praktisk til løb, da støtten er lidt ”stiv”, så den koordinere ikke så godt med den bevægelighed der er i området når man løber.