Træning med børn

Træning med børn

februar 22, 2019 Slået fra Af redaktionen

For mange mennesker går træningen desværre istå, når de får børn. Man har svært ved at finde tiden til det, er det de fleste ofte undskylder sig med. Det er da heller ikke let at finde den nødvendig tid til at tage alene afsted til sport eller træning. Problemet bliver heller ikke mindre af at mange sportsgrene foregår på fastlagte tidspunkter, som gør det svært, hvis man har mindre børn som ofte gør at man bliver nødt til at være meget tidsfleksibel i forhold til deres behov. Her får du et par tips til hvordan du får trænet, hvis du har helt små børn.

Tag børnene med til træning

Istedet for at tro at du skal får konen eller kæresten til at tage sig af barnet mens du træner, som tage selv barnet med. En rask løbetur med en babyjogger er skøn motion og de fleste børn elsker det. Faktisk så er det slet ikke nødvendigt at investerer i en “rigtig” babyjogger. En god solid barnevogn er mindst lige så god. Hvis du blot skal løbe på gader og i parker er en barnevogn ganske fortrindelig

Bær barnet mens du træner

Istedet for at løbe med barnet, så kan du også tage det på ryggen. Køb en god solid bæresele eller lær at binde en vikle som sidder godt tæt på kroppen, og nu har du masser af muligheder for at træne. Undgå de bæreseler som skal sidde på maven.

Træn med barnet.

I de to foregående eksempler der er det mest dig der træner, mens barnet er på ryggen eller i barnevogn. Det allerbedste er selvfølgelig, hvis både dig og barnet får  noget ud af træningen. Nettet flydere med gode øvelser som styrker dig, men samtidig udvikler barnets krop, sanser eller motorik. Noget så simpelt som en svingtur er godt for jer begge.  Har du svært ved selv at finde på ideer, så tilmeld jer baby gymnastik. Vi lover at det ikke kun er baby som får sved på panden. God fornøjelse.