Slyngevuggen: Derfor er forældre så vilde med den

Slyngevuggen: Derfor er forældre så vilde med den

september 22, 2021 Slået fra Af redaktionen

I dag kan du finde en slyngevugge hos rigtig mange nybagte forældre. Men hvordan kan det lige være? Denne guide indeholder en række af de væsentligste årsager til, at du som kommende forælder bør investere i en slyngevugge. Så overvejer du at investere i en, men ved du ikke, om den er prisen værd? Så kan du med fordel læse med videre.

Du slipper for smerter i ryg, skuldre, lænd og arme

Mange nybagte forældre glæder sig til at vænne tilbage til den aktive dagligdag, men det kan vise sig at være en ret så stor udfordring. Der er nemlig stor risiko for, at din ryg, skuldre, lænd og arme er helt og aldeles ødelagte efter at have båret rundt på babyen konstant. Denne situation kan du undgå med en slyngevugge, fordi du kan tilkøbe den bedste vuggemotor til at klare arbejdet for dig. Motoren sørger nemlig for at de gyngende bevægelser fortsætter, indtil du slukker for den.

Barnet overgiver sig til søvnen på ingen tid

En slyngevugge omslutter babyen, og kombineret med de gyngende bevægelser, så minder dette meget om tiden i mors mave, hvilket skaber en tryg og beroligende stemning. Rigtig mange forældre oplever, at barnet har meget nemmere ved at overgive sig til søvnen, når barnet puttes i slyngevuggen. Slyngevuggen har især vist sig at være nyttig i tilfælde af gråd, uro eller kolik.

Du får mere overskud og energi i dagligdagen

Der er ikke noget værre, end hvis dit barn lider af kolik, er utrætteligt, eller bare ikke kan finde ro, uanset hvad du end finder på. Til sidst vil energidepoterne være tomme, og overskuddet vil for længst være opbrugt. Det er her, slyngevuggen kommer ind i billedet. Som forælder får du nemlig mulighed for at lade op, alt imens babyen falder til ro og overgiver sig til søvnen i slyngevuggen.