Skridsikre yoga strømper fra Moonchild

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også godt og grundig træt af at glide rundt på dit underlag, når du dyrker yoga, fordi dine fødder simpelthen bliver så varme og fugtige, at du ikke kan stå fast? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de smarte skridsikre yoga strømper fra det anerkendte brand Moonchild, som netop sørger for, at du kan stå 100% fast under hele din yogapraksis. De lækre yoga strømper er fremstillet af økologisk bomuld, hvorfor du altså kan have dem på med god samvittighed overfor både dig selv og miljøet. Dine fødder vil blive holdt varme under hele din praksis, men du vil dog ikke glide rundt på din yogamåtte, når du skal ud i nogle krævende yogastillinger – og hvem ønsker ikke det? Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at afprøve, så finder du altså lige her de smarte skridsikre yoga strømper.

Yoga strømper med tæer – gå i detaljer med fodarbejdet

Det, der gør de lækre yoga strømper skridsikre, er de små dupper, der sidder under hele fodsålen. De små dupper sørger således for, at du har et godt og stabilt fodfæste under hele din yogapraksis ligegyldigt, hvor svedige dine fødder så måtte blive. Derudover er de smarte yoga strømper ligeledes ’toe socks’, hvilket betyder, at strømperne altså har tæer – lidt ligesom handsker til fødderne. Dette giver dig altså mulighed for frit at bevæge dine tæer hver for sig, hvorfor du altså har rig mulighed for at nørde med dit fodarbejde i blandt andet stående asanas.

GOTS certificerede yoga strømper

Strømperne er, som sagt, fremstillet i økologisk bomuld, men de er ligeledes GOTS certificeret, hvorfor de altså er yderst klimavenlige og har ikke haft nogen negativ effekt på miljøet under produktionen. Er du dog ikke interesseret i at dyrke en masse yoga, men er du derimod helt vild med pilates, så er disse yoga strømper altså også yderst velegnede til dig, idet du under pilates ligeledes får nemmere ved at stå fast på din måtte, hvis du har de fine yoga strømper på. Yoga strømperne fås desuden i to forskellige farver, hvor du kan vælge mellem sort og grå. Derudover bliver de også udbudt i to forskellige størrelser – nemlig small og medium. Small svarer til størrelse 36-38 og medium svarer til størrelse 39-41.