Skal kæledyr også have julegaver?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julegaver hører sig til i december måned, og mange får endda også adventsgave, mens nogle såmænd også får kalendergaver. Det er meget individuelt, og for nogen er det mere til bøvl end andet, men for andre kan det være den bedste måned på året.

Én ting er, om man synes gaver i december er fantastiske, eller om de er mere til stress, men en helt anden ting er, hvorvidt man mener sine kæledyr også fortjener at få gaver.
Vi er vel alle sammen klar over, at dyr ikke registrerer at få gaver, og at man blot giver sine dyr gaver for sin egen skyld, og dermed fordi man synes det er sødt og en sjov lille ting, og det er også helt ok – for julen handler om at hygge sig, og elsker man sine kæledyr, så skal de vel også have en gave?

 

Det er ikke alle kæledyr der er sjove at give gaver

Det er måske ikke alle kæledyr, som er hensigtsmæssige at give julegaver. Det er f.eks. lidt svært at give en hest julegave – i hvert fald på aftenen – og hvad skulle man også pakke ind? Man kunne selvfølgelig pakke noget nyttig ind, som f.eks. en slags kost tilskud til hest, som kun de færreste hesteejere ej kan bruge.

En hamster er nok heller ikke det sjoveste dyr at give gave, men det er en hund eller en kat derimod, fordi de kan deltage i at pakke gaverne op, og det kan de andre kæledyr altså ikke på samme måde. Har man dog lyst til at give en lille gave til sine kæledyr, selvom de ikke kan hjælpe med at pakke op, så skal man selvfølgelig ikke holde igen.

 

Benyt julegaverne til at købe noget nyttigt til dit kæledyr

Hvis man vælger at give sin kæledyr julegaver, så kan man lige så godt bruge pengene fornuftigt. Hvis du f.eks. har en hund, og den får en lille gave under træet, så er den i virkeligheden fløjtende ligeglad med, hvad der er i den pakke. Det sjove er i at pakke gaven op, og hvis der så er noget legetøj i, så er det jo perfekt.
Men er der andet i, som f.eks. godbidder eller en ny hundesnor, så betyder det heller ikke noget for hunden. Og derfor kan man lige så godt vælge at købe de ting som hunden alligevel mangler, og give det i gave.