Se Danmark på en ny måde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som du sikkert har læst om i aviserne eller se om i nyhederne, så er en af de helt store trends blevet gåture. Vi danskere er ganske enkelt blevet vilde med at komme ud i naturen og gå nogle ture. Det hænger naturligvis sammen med corona, og at mange andre former for motion og samværd har være udelukket. Mange har fået smag for det, og virkelig kunne se, hvad det egentlig er, Danmark kan byde på, hvis man udvider sin horisont en smule.

Drop de samme ruter

En af de ting som mange bliver udfordret over, er at de efter et relativ kort stykke tid ender med at gå de samme ruter gang efter gang. Man går lige den vej man kender, og ved hvor lang tid tager. Vild med Danmark er en arrangør af vandreture, som gerne vil gøre lidt op med dette. Her kan man komme med på guidede vandreture i Danmark (som navnet også antyder). Der arrangeres blandt andet ture ved Himmelbjerget, Gribskov, Stevns Klint eller ved hærvejen for dem, der virkelig gerne vil have nogle kilometer i benene.

For hele familien

Det er ture, hvor man kan se nogle ruter man måske ikke ellers ville have overvejet og samtidig får en masse viden om området. Det er ture for hele familien, alt efter aldersfordelingen. Turene er mellem 7 og 30 kilometer, så hvis man har børn på til børnehavealderen, kan det godt være, at man lige skal overveje det en ekstra gang, hvis man vil slippe for at have 20 kg ekstra på skuldrene. De kortere ture kræver ikke at man er  atletisk form, da de tilbagelægges i et stille og roligt tempo, så man kan nyde naturen. Du skal have have en vis kondition, og ikke blive ødelagt i kroppen af at gå i en del timer i kuperet terræn.

Vandreture er for dig, der har fået øjnene op for at Danmark kan noget helt særligt, og vos gerne vil have en aktiv ferie. Det får du en forsmag på her. Men du skal passe på.. du kan nemlig meget vel blive bidt af det.