Savner du at være mere aktiv, men du har dine udfordringer? Læs med her

Savner du at være mere aktiv, men du har dine udfordringer? Læs med her

oktober 16, 2019 Slået fra Af redaktionen

At være aktiv skaber glæde. Det er bevist, og det skaber også en sundere krop og et sundere sind. At gå en gåtur føles altid bedre end at se en lang film. Der er noget helt specielt over at bruge kroppen, også selvom at det føles hårdt at bruge den. Men måske har du udfordringer, der netop gør, at det er hårdt at bruge din krop. Hvis du er ældre, kan det være, at du bare har svært ved at gå på benene, og du har brug for noget støtte til at kunne være mere aktiv. Det behøver ikke at være flere kilometer gåture, men det kan være en simpel tur rundt i byen. Du kan blive mere aktiv med et godt redskab – en rollator.

En rollator, der kan bruges indenfor og udenfor

En rollator kan gøre dig meget mere aktiv, end du er i dag. Ny rollator er ligmed, at du kan bevæge din krop mere. Det kan godt lyde hårdt, at du skal mere på benene end før, men det skal du heller ikke. Men du skal have muligheden for det. Når det er svært at gå, bliver det også svært at handle, og pludselig bliver flere og flere ting svære for dig, fordi du har svært ved at gå uden støtte. Derfor hjælper en rollator dig ikke kun med at blive mere aktiv, men den hjælper dig med at have adgang og mulighed til de samme ting som dengang, hvor det ikke var en ligeså stor udfordring at bevæge dig rundt.

Det vigtigste, er at du gør ting, som du har lyst til. At gå rundt uden rollator kan være hårdt, og din rollator kan hermed også bruges indenfor, hvis du har udfordringer med at komme rundt indenfor også. Du kan bevæge dig rundt lettere med en rollator.