Sådan aktiverer du dit barn mere

Sådan aktiverer du dit barn mere

november 23, 2021 Slået fra Af redaktionen

Har du nogensinde problemer med at finde på nogle sjove og spændende måder at være aktiv på, så dit barn får lyst til at være med? Så får du en række gode idéer her.

Vær aktive sammen på en legeplads

Der er rigtig mange måder at være aktiv på. Derfor behøver det slet ikke at være kedeligt. Hvis du tager dit barn med til en legeplads tæt på, så går der garanteret rigtig hurtigt lang tid med leg og motion.

Desuden er det altid en god idé at tage hen til nogle forskellige legepladser en gang imellem. På den måde er det nemlig lidt sjovere for både dig og dit barn. Derfor er det bare at udforske, hvor der er nogle gode legepladser rundt omkring.

Aktivér dit barn på alternative måder

Selvom motion og bevægelse er rigtig positivt, så er det også vigtigt, at du aktiverer dit barn på nogle andre måder en gang imellem. Nogle gange er det nemlig også rart for dit barn at sidde stille og have fokus på leg, fantasi, kreativitet osv. i stedet. Det aktiverer bare hjernen i stedet for kroppen.

Legebyen er et legetøjsunivers, hvor du bl.a. finder autentiske legetøjsbiler i metal. Hvis dit barn leger med forskellige slags legetøj en gang imellem, så der er blot grobund for endnu mere fantasi og kreativitet.

Spil havespil udenfor

Når det er vejr til det, så er der rig mulighed for at spille havespil udenfor. Havespil er både for børn og voksne. Det er en sjov måde at være aktiv på, som ikke føles som motion.

Hvis du ikke allerede har en række havespil, så er det helt sikkert værd at overveje at investere i. Der findes bl.a. Crockett, stangtennis, Kongespil, strandtennis m.m. Det er altid nemt for dit barn at lege udenfor med et havespil.