Sådan får du ekstra motion ind i hverdagen

boksepude

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også irriteret over at alt for mange aftener ender med at man ligger på sofaen, og glor på tv´et. Man kan nemt finde på en eller to undskyldninger, hvis den aktivitet man egentlig havde tænkt sig, foregår udenfor. Leder du efter noget som kan få dig op af sofaen, og i stedet i gang med noget fysisk aktivitet, så får du her nogle forslag til hvad du kan implementere i hjemmet.

Boksepude

En af de mest effektive træningsmetoder hvis man både vil træne muskler samt cardio, er hvis man anvender en boksepude. En boksepude kan både blive slået og sparket, og du kan dermed ramme den i forskellige stillinger og kombinationer. Alt efter hvordan du slår og sparke på den, vil du kunne træne flere forskellige muskelgrupper i hele kroppen. Desuden er det rigtig hård og udmattende, og du vil derfor også kunne træne cardio ved at banke løs på en boksepude.

Vægte

En rigtig god måde at få noget ekstra motion er bl.a. ved at løfte vægte, både som deadlift eller som syretræning. Er man lidt opfindsom, kan du nemt træne andet end dine arme med dine vægte. Du kan faktisk træne hele kroppen ved brug af vægte, på forskellige måder. De fleste trænings entusiaster har enten idéer og forslag til brug af vægte på bl.a. instagram eller Youtube videoer. Så mangler du idéer, så find disse profiler, og få noget inspiration af dem.

Fitness trampolin

Noget som er rigtig meget op i tiden, er disse trampoliner, hvorpå der er et håndtag, samt nogle cirkler i fjedrene som indikerer fødderne placering. Disse kaldes også for Hammer Cross Jump Fitness Trampolin, og er især populært blandt hold i fitnesscentre. Det er dog ikke unormalt at private også har sådan en stående et sted i hjemmet. Denne er ligeså også et rigtig godt og effektivt objekt, som kan gøre dig mere aktiv i hverdagen.