Planlæg en aktivitetsdag for din familie i sommerferien

Planlæg en aktivitetsdag for din familie i sommerferien

september 12, 2019 Slået fra Af redaktionen

Når sommerferien kommer til Danmark, pakker mange tusinde danskere kufferten for at rejse udenlands. Skal du og din familie ikke på ferie til udlandet i år, så findes der mange gode måder at holde ferie på i Danmark. I Danmark kan man nemlig opleve mange ting, og der er helt sikkert mange ting, som du og din familie ikke har set endnu. Er sommervejret kommet til Danmark, kan det dog være fristende at tage en fridag hjemme, hvor man blot nyder den med familien. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du kan planlægge en sjov aktivitetsdag for hele familien i sommerferien.

Sørg for at der er noget at lave for alle

I en familie er der ofte medlemmer i mange aldre, og derfor kan det være besværligt at skulle planlægge en aktivitetsdag, hvor der skal være noget at lave for alle. Der er dog mange ting og lege, som store som små kan være med i, og derfor behøver det ikke at være en uoverskuelig opgave. Eksempelvis kan en klassisk vandkamp altid bringe smil på læberne, mens kongespil og brætspil også altid er gode bud på sjove lege.

Ønsker I at prøve noget nyt i år, og er vejret ikke til at sidde ude i, kan I prøve kræfter af med en boardmaker. På den måde vil flere af jer blive udfordret, hvilket betyder, at I skal bruge længere tid på at samarbejde og finde en god løsning.

Bliv klogere på den nye idé på nettet

Find boardmaker her hvis det lyder som en sjov aktivitet for dig og din familie til familiedagen, selvom vejret er dårligt. Sammen kan I lave nye symboler og billeder, som I derefter kan bruge til at lave jeres egen gætteleg med. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan lave i sommerferien til trods for dårligt vejr.