Oplev noget nyt på din løbetur

Oplev noget nyt på din løbetur

marts 11, 2019 Slået fra Af redaktionen

Tag på et weekendophold

Du kender det sikkert, hvis du er vant til en aktiv hverdag, hvor du ofte løber, så løber du sikkert også de samme steder hver dag. Selv om dette selvfølgelig kan være godt, så er der ikke så meget variation i løbeturen. Men der er råd at hente – hvis I i familien overvejer at tage en weekend væk fra det hele, så kan man sagtens kombinere dette med en aktiv dag. Tag f.eks. på et mindre hotelophold og kombiner opholdet med en løbetur. På den måde kommer der lidt variation i dit løb og du får lov til at opleve noget helt nyt på løbeturen. Det afgørende er at hotellet ligger et godt sted, hvor der er natur, lige i nærheden, så du kan få en oplevelse du ikke kan få derhjemme.

Vælg det rigtige sted

Et godt valg af hotel kunne være Hotel Kirstine, som ligger i Næstved og som har skoven Herlufsholm beliggende kun 5 min. fra hotellet. Denne skov kunne fungere som en afslappende lokation, hvor du bliver ét med naturen. Hvis du er til de længere ture, så er der 10 km væk fra hotellet også en strand, hvor man kan udfordre sig selv, ved at løbe på sandet. Når du så er kommet hjem til hotellet igen, kan du nyde en god afslapning og god mad i nogle historiske omgivelser. Selv om den aktive dag er vigtigt, skal man også huske at slappe af og nyde de omgivelser, som man befinder dig i.

Ny energi med nye indtryk

De nye og måske mere afslappede omgivelser vil uden tvivl give dig nye indtryk og give dig en ny energi, som du måske ikke oplever så ofte i hverdagen. Dette gælder også selv om, at du har haft en aktiv dag, hvor fokusset har været løbeturen. Det er stadig befriende at komme ud af sin typiske rytme, som så mange af os befinder os i.