Luft din hund i al slags vejr

Luft din hund i al slags vejr

februar 26, 2020 Slået fra Af redaktionen

Din hunds velvære bør prioriteres højt, når du vælger at anskaffe dig et kæledyr af den størrelsesorden. Når det er sagt, så mener vi, at du skal prioritere at gøre livet dejligt for din hund og ikke blot please de små i familien. Hunden skal både have plads og tid alene for at den får de bedste levevilkår. Giver du ikke plads til, at hunden kan gå sine egne veje engang imellem begrænser du den i sin naturlige gang. Det kan i sidste ende betyde, at din hund bliver doven og til dels ”indelukket”.

I stedet bør du gå en masse ture med din hund, hvor den får lov til at løbe frit rundt omkring og lege, som den ville have gjort, hvis den ikke var i snor. Det er noget, du kan og bør gøre hele året og ikke lade dig begrænse af årstiderne og vejret, der følger med. Har det sneet, bør du alligevel lade din hund nyde de dybe snedriver, selvom det kan betyde, at du skal tørre den, når I kommer hjem fra turen. Vi er naturligvis klar over, at det i stor stil handler om, hvilken type hund, I har. Er det en lille pjevs, er det begrænset, hvor meget den kan løbe frit. Det er samtidig begrænset, hvor længe den skal være ude, når det er rigtig koldt i Danmark.
Men har I en stor labrador eller lignende, har den kun godt af at komme ud og få lidt jord under poterne. Det er noget, som både ejer og hund vil finde stor glæde i. Samtidig er det noget, der kan bringe jer tættere sammen.

Er din hund en rigtig luksushund, kan du kigge nærmere på lækre produkter til alle størrelser hunde her. Hjemmesiden forhandler både senge, seler og alt andet praktisk og lækkert til din hund.