Ideer til en aktiv efterårsferie med familien

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skoleåret er godt i gang, kalenderen fortæller at efteråret er begyndt, og inden længe har skolerne efterårsferie. Skal du holde efterårsferie med dine børn i år? Så kan du med fordel allerede nu begynde at planlægge, hvad I skal lave i efterårsferien. Mangler du gode ideer til underholdende aktiviteter som samtidig holder jer aktive? Så er du landet det rette sted. Læs med herunder hvor du får to gode bud på aktiviteter til jeres efterårsferie.

Escape room spil med masser af mystik

Gys, mystik og gåder er en perfekt kombination til en mørk efterårsdag. Ved et escape room spil bliver hele familien låst inde i et mystisk rum. Jeres opgaver er at knækken koden, så I igen kan komme ud ad rummet. I skal både tænke logisk og evne at samarbejde godt. Et escape room spil hos Mystery Makers er en særdeles underholdende og spændende aktivitet for familien som i den grad holder hjernen aktiv i efterårsferien.
Se mere om deres escape rooms her hvor du kan læse om de forskellige typer af mystiske rum.

Udforsk det kulturelle med en skattejagt

Mange børn synes, at et besøg på et slot eller et andet historisk sted godt kan være lidt kedeligt. Men sådan behøves det ikke at være. Der findes mange aktiviteter i København som gør det kulturelle sjovere for både børn og voksne. Prøv f.eks. Mystery Hunt på Christiansborg hvor I skal være med til at løse mysteriet om Magtens Hemmelighed. På denne måde får I oplevet historiske steder på en fænomenal måde, hvor både børn og voksne føler sig underholdte. Mens at I aktivt bevæger jer rundt under skattejagten, kan de voksne beundre de storslåede sale og unikke udsmykninger. Børnene kan derimod lege detektiver ved at fokusere på at lede efter de helt rette spor og tegn, så I kan løse mysteriet.