Hvor mange kilo skal mit vægtstangssæt være?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne vedligeholde din træning, selvom fitness er lukket ned? Vil du gerne have nogle vægte, som kan hjælpe dig med at opbygge muskler, selvom du ikke har adgang til de maskiner, du plejer at anvende? Så er der hjælp at hente. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvilket træningsudstyr man har behov for at anvende, hvis man ønsker en muskeløgning med hjælp fra hjemmetræning.

Find det vægtstangssæt der passer til dig

Det er vigtigt, at du starter med at tænke på, hvor din styrke ligger. Det er nemlig på den måde, du finder det helt perfekte vægtstangssæt.

Hvis du er meget muskuløs, og du bevæger dig oppe i en tung vægtklasse, så kan det være en god løsning for dig, at du går efter et vægtstangssæt, der går over de 100 kg. Her har du muligheden for virkelig at fokusere på compound movement, hvor flere muskler er på spil. Det kan være øvelser som dødløft og squat. Dette er også en god måde, hvor du kan vedligeholde din styrke på, da disse øvelser arbejder med flere muskelgrupper på en gang. Så selvom du ikke har adgang til et fitnesscenter, så kan du stadig opbygge muskler. Dette vægtstangssæt vil også fungere godt til hip thrust.
Hvis du derimod ønsker at bruge dit vægtstangssæt som et redskab til cardio, så behøves du ikke at købe et sæt, der har lige så mange kilo. Her kan det anbefales at købe et vægtstangssæt på 20 kg. Når du laver cardio, så er din puls nemlig hele tiden oppe, så derfor kan din krop ikke klare alt for mange kilo på en gang. Ønsker du mere inspiration så læs mere om vægtstangssæt her og find det helt rigtige valg for dig og din træning!