Husk dette når du har en aktiv dag med venner eller familie

Husk dette når du har en aktiv dag med venner eller familie

marts 10, 2020 Slået fra Af redaktionen

Hvis man inviterer eller er blevet inviteret til en aktiv dag af enten familie, venner eller endda kollegaerne fra arbejdet, så er det bare om at sige ja. Det er altid en god måde at få en sundere krop på og få pulsen op. Vi ved alle sammen godt at motion er sundt og derfor er det også bare om at sige ja. Hvis man gør tingene i fællesskab, bliver det også altid meget sjovere og nogle gange kan det endda føles som om at det slet ikke er så kedeligt som du forbinder motion med at være. Dog skal man også være opmærksomme på nogle ting når man dyrker motion.

Husk opvarmning

Noget af det vigtigste i sport er ikke at ligge for hårdt ud. Hvis man ligger for hårdt ud risikere man at ødelægge ens muskler og dermed blive skadet. Det skal vi helst ikke have og derfor er det en god idé lige at tage nogle minutter ud til at lave en komplet opvarmning af hele kroppen så i alle sammen også har alle kropsdele intakt efter motionen.

Pas på dine værdier

Når man dyrker motion, kan man sjovt nok ikke lige have alle sine værdier med sig. Men du har nok stadig taget ting som mobil, nøgler og pung med ud til det sted i skal være. Det handler om at passe på dem og sørge for at der altid er nogle der har et øje på dem. Ellers kan i nemt risikere at det bliver stjålet, særligt hvis det står i et omklædningsrum. Hvis det bliver stjålet, står du i en træls situation hvor forsikringen nok ikke dækker og du skal til at have fat i en låsesmed når du kommer hjem bare for at kunne komme ind i dit hjem igen. Det er aldrig noget man ønsker.