Hold jeres næste ferie i Danmark

Hold jeres næste ferie i Danmark

marts 20, 2020 Slået fra Af redaktionen

2020 vil nok som altid blive husket som det helt store corona år, hvor verden blev ramt af den største pandemi, som de fleste af os forhåbentlig aldrig kommer til at opleve igen. Der er nok ikke mange, der ikke er blevet ramt på den ene eller anden måde. Mange er ramt på det økonomiske plan. Efter fordi de er blevet fyret, eller er blevet sendt hjem i en periode.

At vi som danskere er blevet ramt, betyder naturligvis også at de danske virksomheder er ramt. Det er ganske få brancher der er gået fri, og nogle af de brancher der især er hårdt ramt er eksempelvis restauranter, hoteller og rejsebranchen, der fra den ene dag til den anden har fået revet tæppet væk under sig.

Når du skal holde ferie til sommer, kan det være en rigtig god ide holde den i Danmark, da det giver dig mulighed for at hjælpe de virksomheder og erhvervsdrivende, der er blevet hårdest ramt. Det kan være ved at besøge danske hoteller, spise på danske restauranter og leje danske sommerhuse.

Drop rejserne udenlands

Man kan naturligvis (med rette) argumentere for, at man også bør støtte op om rejsebranchen og hjælpe dem med at rejse sig og få lidt økonomisk opblomstring efter denne tid der koster rigtig mange millioner for selskaber.

Der er dog den forskel ved dette, at man kun støtter rejseselskaber, når man køber en rejse. Man støtter naturligvis også det land man rejser til, ved at man bruger sine penge der på restaurantbesøg og lignende. I stedet for at støtte andre lande, er det en rigtig god ide at støtte her i landet i første omgang. I hvert fald hvis du gerne vil have at din yndlingsrestaurant også er der næste år.