Hold aktiv ferie i Danmark

Hold aktiv ferie i Danmark

juli 24, 2019 Slået fra Af redaktionen

Er du af den type som gerne vil have en aktiv ferie, og have mulighed for at dyrke motion i andre omgivelser end dem som du ellers er vant til. Mange vælger at tage til udlandet for at holde aktiv ferie, da der er en masse forskellige naturområder som man gerne vil opleve mens men er aktiv. Men der er faktisk også rigtig mange spændende naturområder i Danmark, som vi også kan opleve og udforske – og gøre til en aktiv ferie.

Tag til Næstved

Sjælland er fyldt med masser af smukke naturområder som vi alle bør udforske mindst én gang i livet. Især i Næstved og omegn er der en lang række naturområder som man kan vælge at gå, løbe eller cykle sig en tur i. Grunden til det store udvalg af naturområder skyldes bl.a. at Næstved er arealmæssigt Sjællands største kommune, og har derfor masser af plads til at have den smukke natur. Næstved har rigtig mange skovarealer, som er rigtig gode at tage sig en løbetur i, eller at tage sin cykel langs stierne. Vil du gerne have en dukkert på en af Danmarks bedste strande, så ligger Karrebæksminde ikke mange kilometer væk fra Næstved by.

Bliv forkælet når du har været aktiv

Når man har været aktiv hele dagen, så vil man gerne blive forkælet resten af dagen. Dette kan Hotel Kirstine sørge for med garanti. Hotellet ligger midt i Næstved by, og er et hotel der er fyldt med historie, som stammer helt tilbage fra 1745. Efter en lang dag er aftensmåltidet noget som man glæder sig til. Dette kan du også roligt gøre på Hotel Kirstine. Deres restaurant vil servere sæson præget måltider, som smager fantastisk. Resten af aften kan du bare tage den med ro på værelset, og slå maven efter et utrolig lækkert måltid mad.