Hav en aktiv dag i naturen med børnene

Hav en aktiv dag i naturen med børnene

februar 11, 2020 Slået fra Af redaktionen

Her i uge syv kan de tvære at du har muligheden for at holde en lækker uges ferie sammen med dine børn. Det kan også være at det først er i næste uge at i holder vinterferie og dermed får du her et indlæg der kan forberede jer lidt på hvordan i kan have en aktiv og lækker dag sammen ude i naturen.

En tur i haven

Der er mange ting man kan lave i haven allerede nu. Hvis man finder en dag hvor temperaturen er til at holde ud at være udenfor i længere tid, så tag jer tid sammen til at få ryddet op i haven. Der er stadig en lille risiko for at det stadig kan blive frostgrader og derfor skal i nok ikke begynde at plante for meget ned. Men at rydde ud i gamle planter og rydde op i de ting der har samlet sig over vinteren, er altid godt

GÅ en tur i skoven

En tur i skoven kan gøre meget godt. Det kan være med til at forebygge sygdomme, tømme hjernen for tanker og samtidig kan man udnytte situationen til at lære ens børn en masse om naturen. I kan se på træer, buske, dyr og meget andet. Det kan også være i lav samle noget brænde til at lave et bål eller tænde op i brændeovnen derhjemme. Har i et pillefyr som dette, kan barnet også se hvordan i får lavet varme gennem træpiller.

En tur i Zoo

Der ligger helt sikkert en Zoologisk have i nærheden af hvor du bor. Det er altid super hyggeligt at tage af sted og samtidig kan man pakke en lækker madpakke som man kan spise derude. Så kan man også få set nogle dyr som man ikke lige får set hver dag og dine børn vil helt sikkert have en historie at fortælle vennerne.