Et kæmpe kram til hele familien

Et kæmpe kram til hele familien

december 14, 2022 Slået fra Af redaktionen

Er du og din partner i den umådelige heldige situation, at i har fået et nyt familiemedlem i form af en nyfødt baby, kender i uden tvivl til en ny og lidt presset hverdag. Der følger et hav af gøremål med sig, når man byder en baby velkommen i sit hjem, heriblandt bleskift, afbrudt nattesøvn og en ny belastning af kroppen, da man nu skal bære rundt på denne lille guldklump. Ikke at sige at alt dette ikke er det værd, eller noget alle ikke går igennem, men det kræver lidt tilvænning.

Vuggen hjælper til en rolig baby

Og i sådanne tider kan alt nogle gange føles uoverskueligt, og som om det eneste der kan gøre det bedre, er et stort kram af tryghed, både for jer som forældre men også for babyen. Giv jeres baby god komfort, vuggende bevægelser og en kærlig og omsluttende sengeplads i form af en slyngevugge. Disse er udstyret med en motor, som sikrer en jævn bevægelse, hvilket får babyen til at falde til ro. I travle dage, hvor I har flere bolde i luften i hjemmet, kan det være en enorm hjælp, så I ikke er afhængige af at gå rundt og vugge barnet.

Husk også jer selv

Krammet gør sig dog ikke kun gældende for babyen. I som forældre har også brug for omsorg og tryghed, hvilket I kan få igennem en massagestol. Hårdt stillet op, kan den næsten fungere som en voksenslyngevugge, da i også her bliver omsluttet af behagelige puder og vibrerende bevægelser, som er skabt til, at I kan få en så afslappende oplevelse som muligt. Glem ikke jer selv, når babyen banker på døren, og tager hoveddelen af jeres tid. Forkæl de af og til udkørte kroppe, så i står klar med flest mulige kræfter og overskud, når babyalarmen igen lyder, og der er brug for jeres hjælp.