Erstatning: 3 grunde til at hyre en erstatningsadvokat

Erstatning: 3 grunde til at hyre en erstatningsadvokat

februar 10, 2020 Slået fra Af redaktionen

 

Det er en god idé at alliere dig med en erstatningsadvokat, hvis du er kommet til skade og på baggrund heraf søger erstatning. Se her, hvorfor.

Står du i en erstatningssag, kan det være fornuftigt at hyre en erstatningsadvokat til at hjælpe dig. Det gælder, uanset om du er kommet til skade i din fritid, på dit arbejde, eller du er blevet overfaldet. Herunder får du 3 gode grunde til at hyre en erstatningsadvokat.

#1: Erstatningsadvokaten er som regel uden omkostninger

Hvis du har været offer i en voldssag, vil alle omkostninger til din erstatningsadvokat blive dækket. Er der tale om en privat erstatningssag, kan du forvente, at de fleste af de omkostninger ved at hyre en erstatningsadvokat, vil blive dækket af dit forsikringsselskab. Det er her vigtigt at huske på, at det også kan være ting der er sket i ens fritid. Det kan altså også være i forbindelse med sportsskader og lign.

Det er som regel i arbejds- eller patientrelaterede skadesager, der er egenbetaling. Før du hyrer en advokat ved disse sager, vil du altid blive oplyst om erstatningsadvokatens salær, så du kan træffe en beslutning om, hvorvidt du har råd eller ej.

#2: Du får den erstatning, du har krav på.

Når du hyrer en advokat til at hjælpe dig i erstatningssager, vil du med stor sandsynlighed få den erstatning, du har krav på i forbindelse med din skade. Det kan altså godt betale sig at give penge for at hyre en advokat, som sikrer, at du får det rette beløb i erstatning.

Du kan finde en dygtig erstatningsadvokat her, hvis du er i tvivl om, hvor du finder den rette til jobbet. Alternativt kan du komme langt ved at søge på Google.

#3: Du får juridisk rådgivning

Som almen borger kan det være svært at kende til de forskellige love og regler, når det kommer til erstatningssager. Når du hyrer en advokat til at hjælpe dig, får du en person med mange års erfaring, der kan rådgive og vejlede dig, så du er sikker på, at du træffer den rigtige beslutninger under forløbet.