Er du i gavekrise læs med her

Er du i gavekrise læs med her

november 25, 2019 Slået fra Af redaktionen

Når man skal ud og finde en gave til sin mand, kæreste, bror eller onkel, kan det til tider være en svær opgave. Måske kan du ikke finde på den rette ide til gaven, eller måske er der tale om en mand, som har det meste i forvejen. Frygt ej! Her kan du få en masse god gaveinspiration ,så du slipper for at stå i den situation, hvor du ikke aner hvad du skal give.

Alle kan bruge et flot ur

Et ur er ofte en fin gaveide. Uret har ikke kun en praktisk funktion, men kan samtidigt virke som en fin accessoires til dagens outfit.

En sand klassiker

Denne gaveide er brugt af mange og vil med sikkerhed også stå på mange mænds ønskeliste denne kommende jul. Duftevand eller parfume kan bruges af ALLE mænd. Derfor er denne gaveide perfekt til, hvad end anledningen måtte være.

Til actionmanden

Hvis personen kan lide aktiviteter, som får hjertet til at slå galop på selv den mest hårdføre person, kan du med fordel give ham en af de såkaldte actiongaver. En af mulighederne i forhold til actiongaverne er at afprøve kræfter med faldskærmsspring. Her har man mulighed for både at tilkøbe sig til et solospring eller et tandemspring. Solospringet er mere krævende end tandemspringet og kræver derfor, at man indgår i et minikursus for at ruste springeren på bedste mulig vis. En helt anden mulighed er at prøve en af de omtalte bungyjump eller elastikspring, som de også er kendt som. Bungyjump formår at få adrenalinen til at pumpe derudad på samme vis som faldskærmsspring. Dog fungerer bungyjump som et billigere alternativ, hvis man ønsker dette.

Gode oplevelser han aldrig vil glemme

Hvis manden, som man skal købe gaven til, ikke er til oplevelser præget af hæsblæsende action, bør man måske overveje en anden boldgade. Heldigvis er det sådan at mulighederne er mange, når det kommer til gavekøb af oplevelser. Eksemplerne er mange, men et udmærket bud på en farsdagsgave kunne være bridgewalking over Lillebælt, hvor man får en guidet tur over broen i hele 60 meters højde og samtidigt kan nyde broens smukke naturomgivelser. Hvis du ved, at personen har en svaghed for vin, vil det være en oplagt mulighed at købe vinsmagningsgavekort til personen. Her vil man blive præsenteret for en bred vifte af forskellige vine tilegne sig en grundlæggende viden om emnet.