En implantatbehandling kan give dig dit smil tilbage

En implantatbehandling kan give dig dit smil tilbage

marts 5, 2020 Slået fra Af redaktionen

Vores tænder skal følge os hele livet, og det er derfor utrolig vigtigt at passe godt på dem. Har du førhen ikke været så god til at passe på dem, så er det ikke for sent at gå i gang. Det kan god være lidt svært at finde motivationen, hvis dine tænder er i meget dårlig stand, og det kan således være en idé at få en hjælpende hånd fra en kompetent tandlæge.

Har du mistet en eller flere tænder på grund af dårlig hygiejne i munden, så kan tandimplantater være den rette løsning for dig. Med en implantatbehandling hos Godt Smil får du professionel behandling med garanti for et flot smil.

 

Så tæt på naturlige tænder som muligt

Vil du gerne have dit gamle smil tilbage, så er implantatbehandling ideelt for dig. Tandimplantater er det tætteste, du kommer på en naturlige tænder, og for det utrænede øje, så er der ikke til at se forskel på en ægte tand og et implantat.

Et tandimplantat bliver opereret ned i din kæbeknogle, og det lyder måske meget voldsomt og ubehageligt, men tandlæger er så dygtige i dag, at det går meget hurtigt, når først operationen er i gang. Har du tandlægeskræk, og virker en operation som en stor mundfuld for dig, så er der hjælp at hente. Under implantatbehandlingen bliver området omkring de manglende tænder nemlig lokalbedøvet, og du kan derfor ikke mærke smerte, når tandlægen opererer dig. Det sikrer dig en bedre oplevelse hos tandlægen.

 

Sådan passer du bedst på dine tænder efter implantatbehandling

Du ved det naturligvis godt. Du skal børste dine tænder. Det er helt sikkert det vigtigste skridt på vejen mod sunde tænder. Men der er mere, du kan gøre for at få en mund, der er helt i top. Udover tandbørstningen er det en god idé at bruge tandtråd en gang om dagen, og helst om aftenen. Når du får renset dine tænder og implantater godt med tandtråd, så fjerner du de madrester mellem tænderne, som tandbørsten ikke fik gjort bugt med. Madrester er nemlig en af de helt store syndere, når det kommer til huller i tænderne, og sørger du for at holde din mund ren, så forlænger du også implantatets levetid. Det kan i det lange løb spare dig endnu flere penge. Dét giver dig mest værdi for pengene.

 

Find den rigtige tandlæge og spar penge

Tandlæger er ikke altid billige, men du kan spare mange penge, hvis du leder efter den rigtige tandlæge. Det er ikke altid den først og den bedste, der også er den billigste. At få implantater lyder også som en dyr omgang, men du kan nemt finde billige tandimplantater hos den rigtige tandlæge. Får du fikset tænderne nu, så kan du potentielt også spare dig selv for mange trælse timer i tandlægestolen, for i mange tilfælde bliver miljøet i munden kun værre. Hvis der går for lang tid, og mange af dine tænder bliver dårlige, så kan du risikere at skulle have større indgreb eller operationer.