Det skal du overveje inden du får lavet skønhedskirurgi

Det skal du overveje inden du får lavet skønhedskirurgi

september 22, 2022 Slået fra Af redaktionen

Skønhedsidealer er i dag, nærmest umulige at opnå. På sociale medier kan man se urealistiske billeder af kroppe og ansigter. Det er i dag normalt at photoshoppe ens billeder, så man lever op til skønhedsidealerne. Alle de ting vi ser på sociale medier påvirker os og måden vi ser os selv på. Nogle bliver så påvirket, at de får lavet skønhedskirurgi. Det kan være brystforstørrelse implantat, de vælger at få lavet. Der er dog mange ting man skal overveje, inden man lægger sig under kniven.

Er det den rigtige beslutning?

Det allervigtigste du skal overveje, inden du får lavet brystforstørrelse implantat er, om det er den rigtige beslutning. Du skal være helt sikker på, at du ikke kommer til at fortryde det. Du skal også være sikker på hvad det er, du går indtil. Du skal også overveje om du har andre alternativer, samt om dit problem kan løses på andre måder. Du skal ikke bare vælge skønhedskirurgi, fordi det måske er den nemmeste løsning. Du skal sætte dig ind, hvilke risici der er og om det er en risiko, du tør at løbe. Hvis du ser skønhedskirurgi som den eneste løsning for dig, er det en god ide at starte med at kontakte en kirurg, som kan lave en forundersøgelse og fortælle dig om operationen.

Opmærksom på omkostningerne

Hvis du vælger at få lavet brystforstørrelse implantat, er det også vigtigt at overveje omkostningerne ved operationen. Prisen på operationen ligger på omkring 34.000 kr. Operationen vil tage ca. en time, og du vil blive bedøvet med fuld narkose. Du skal være opmærksom på, at du først kan komme tilbage på arbejde eller lignende efter 10-14 dage, alt efter hvordan operationen er gået. Så hvis du vælger at gøre brug af skønhedskirurgi, er det vigtigt at tænke sig godt om, så man ikke træffer en forkert beslutning.