Derfor skal du være aktiv, inden en fest

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har vist alle prøvede at sidde til en fest, og være helt dvaske og trætte – efter nogle timer med fuld knald på. Har du nogensinde tænkt på, hvorfor du netop er så træt under en fest? Svarede kan meget vel være for meget inaktivitet i løbet af dagen.

Mere frisk efter en løbetur

Hvis du i løbet af dagen, løber dig en mindre tur, så ved du nok at der bliver løsnet lidt op i muskulaturen – og du bliver mindre stiv i kroppen. Men hvorfor gør vi så ikke det, hvis vi skal til fest i løbet af aftenen? Løber man en mindre tur på 3-5 km. bliver kroppen ikke træt og udmattet senere på dagen – Nej tværdig mod. Tiden og tempoet er helt irrelevant i den her sammenhæng. Du kan også vælge at gå turen, hvis du hellere vil det. Det vigtigste er bare at du kommer ud. Du vil opleve at kroppen vil være meget mere frisk, end hvis du f.eks. havde ligget på sofaen, og ventet på at du skulle afsted – hele dagen.

Stiv og øm efter inaktivitet

At ligge på sofaen hele dagen giver ofte gener i kroppen, hvilket er kedeligt at udsætte sig for, hvis man skal til fest om aftenen. Man bliver helt stiv i ledne, og man bliver øm i musklerne. Du vil derfor ende med at sidde til den fest, som du har glædet dig til at deltage i, og ømme dig også at din krop er irriteret og øm.

Brug derfor lige 20-30 minutter på, at være aktiv – på dagen hvor der er fest. Så vil du være endnu mere oplagt til den kommende påskefrokost eller oktoberfest – og hvad der ellers er i løbet af året. Du kan være frisk hele aftenen, og ikke gå glip af vigtige og sjove øjeblikke.