Derfor mister du motivationen til at træne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Størstedelen af dem der forsøger at opstarte motion og træning i deres hverdag, fejler indenfor de første par måneder. Det kan godt være at ligner vi er gode til at motionere og træne, hvis man tager et kig ned i motionscentrene. Men det viser sig altså, at det er de færreste der formår at få succes med deres træning. De få der så får success, ender også med træne meget. Vi vil hjælpe dig med at identificere de problemer der gør at du aldrig kan vedligeholde din træning.

Rette form for træning

Det er vigtigt at du så individ forstår at ikke bliver stimuleret af at træne i et fitnesscenter. Det kan være du er en af dem, som skal have en anden form for træning. Nogen mennesker finder det stimulerende at stå og rive jern frem og tilbage, men det er altså de færreste. Derfor skal du finde den form for træning der stimulere dig.

Træning skal være en vane

De fleste stopper med deres nye påbegyndte træning indenfor de første 2 måneder. Desværre er det svært at gøre træning til en vane, og det kræver man kan overstå de første par måneder. De første måneder tester virkelig ens motivation og vedholdenhed. Du skal ikke føle dig som et dårligere menneske fordi du ser på alle dem der godt kunne, og hvor stolte de er af sig selv. Du skal rejse dig og forsøge igen, du opbygger din viljestyrke mere for hver gang du prøver, og klare dig bedre. Du får tilgengæld kun ringere viljestyrke, hvis du dvæler ved dine mislykkedes forsøg, og føler du er mindre værd en dem der fik success.

Interesse for træning

Det er bevist at du kan øge din motivation, hvis du samtidig øger din viden. Det er ikke for sjov at der er så mange forskellige teorier, på hvordan man træner bedst eller hvordan man bliver stærkest. Det meste af det er b***shit, og noget folk læser ligegyldige steder på internettet. Men grunden til at så mange gør det, og er så stolte af de har fundet “den hemmelige vej til sundhed”, stammer altså af at man får en større motivation, hvis man føler sig mere sikker.

Sexliv

Det er bevist at et bedre sexliv giver en større motivation i forhold til træningen. Så man skal altså ikke afholde sig fra sex bare fordi man trænere, nærmere det modsatte 🙂

Husk kondom.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here