Aktiver hele familien med en flyttedag

Aktiver hele familien med en flyttedag

marts 5, 2020 Slået fra Af redaktionen

Står du i den dejlige situation at du skal flytte? Så har du nok overvejet hvordan du får flyttet alle de ting fra dit nuværende sted til det nye. Det kan være hårdt at klare alene og vil i hvert fald tage et par dage. Samtidig er det også meget dyrt at hyre flyttemænd og når man står i en flytteproces, vil man nok gerne spare så mange penge som overhovedet muligt for at kunne købe nye ting til sin nye bolig f.eks. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med venner og familie for at få klaret flytningen på en effektiv og samtidig billig måde.

Det kan være en god måde at man kan få en aktiv dag på og man kan få rørt sig uden at det rigtig føles som om man dyrker motion. Det er fordi det er hårdt at flytte og man får brugt en masse muskler på at bære kasser og møbler rundt, først fra det gamle sted og så ind i det nye sted og derfor vil du bruge en række forskellige muskler i løbet af sådan en dag som du normalt ikke ville. Flytter man for en der bor højt oppe, kan man overveje at benytte sig af en flyttelift

Det vil også være med til at forbrænde en række kalorier og derfor er det faktisk sundt at flytte for ens venner og familie. Samtidig vil man også bruge en masse muskler som man måske ikke lige vil få brugt i et fitnesscenter og derfor får du stimuleret en række andre muskler også.

Derudover så er man bare en god ven eller familiemedlem hvis man hjælper dem man har nær ved at hjælpe dem med at flytte ind deres nye bolig. Mon ikke de også kommer til at kvitterer med lidt mad i løbet af dagen og ellers bare en masse hyggeligt samvær med andre som du kender.