Aktive overraskelser og gaver til en du holder af

Aktive overraskelser og gaver til en du holder af

november 1, 2019 Slået fra Af redaktionen

Det er aldrig nemt at udvælge en fysisk gave, du gerne vil give til en, du holder af. Det gør det bestemt ikke nemmere, hvis gaven skal være aktiv. Hvis gavens modtager holder meget af at holde sig aktiv eller udføre aktive oplevelser, er en aktiv gave altid en god mulighed, da de ikke forventer andet end en fysisk gave som tøj eller smykker. Dermed kan du virkelig overraske dem og give dem noget, der interesserer personen – og forhåbentlig giver dem en unik og sjov oplevelse. Men hvilke aktive gaver kan du give?

Muligheder for aktive gaver

Du bør gå efter noget som især gavens modtager finder sjovt. Herunder kan du se nogle eksempler, men for mere detaljerede muligheder for oplevelsesgaver, så klik her.

  • Hvis modtageren er en adrenalinjunkie, der altid leder efter noget ekstremt at give sig til, kan du give en ekstrem oplevelse i gave. Det kan f.eks. være at springe bungyjump, hvor modtageren virkelig mærker rushet. Du kan også gå skridtet videre og booke et udspring af fly med faldskærm i form af f.eks. tandemspring. Dette er guf for en adrenalinjunkie.

  • Hvis modtageren har meget fokus på sit løb, kan du finde frem til enten et mindre, god løb et sted i Danmark, hvor I måske kan løbe det sammen og gå efter podiepladsen. Du kan også tage det større kort frem og finde en internationalt eftertragtet løb som f.eks. Berlin-maraton, som mange løbere gerne vil prøve.

  • Hvis du vil prøve at kombinere det aktive med en samling af alle modtagerens venner, kan du leje en sportshal og blot have det sjovt med noget indendørsfodbold el.lign. Hermed får I man både pulsen op, men I kommer også til at føle det sjove sammenhold, der skabes ved holdsport.