Aktiv ferie med familie og venner

Aktiv ferie med familie og venner

februar 12, 2019 Slået fra Af redaktionen

Ofte bliver den aktive ferie skudt til jorden, fordi ”det er der ingen der gider”. Vi mener at aktive ferier er totalt undervurderet. Vi kan godt forstå at man gerne vil slappe af i ferien, men hvorfor ikke kombinere det med sjov og motion? Du behøver heller ikke tage på aktiv ferie henover sommerperioden, det kan du fx gøre i de andre ferieperioder. Læs med her og få de bedste forslag til aktive ferier.

Den aktive charter

Der var en tid hvor steder som ”Club La Santa” havde sin storhedstid, det var aktiv charter for hele familien. Hvor man kunne dyrke diverse aktiviter mens man var på charterferie. Idag ser man mange eksemler på ophold man kan tage i luksusvillaer sydpå, her bliver man udsat for ting som en ”detox-week” eller ”juice and yoga”. Det er blevet meget populært at tage sydpå og skulle prøve at følge en af de her ”ekstreme” livsstile. Man kan fx være på juicekur en hel uge, folk gøre det blandt andet fordi det er anderledes og udfordrende. Kan vi holde os til juice en hel uge?

Vandreferie nordpå

Du kan også tage vandrestøvlerne på, og bytte sydens varme ud, med nordens fjelde og smukke natur. Det er ikke for alle at tage væk fra varmen, når man skal på ferie. Men vælger man at bytte varmen ud, så vil man altså møde noget af det smukkeste natur. Der er noget befriende ved at tage vandrestøvlerne på, og køre ud til et bjerg, som man kan vandre opad. Pludselig står man oppe på et bjerg og kan kigge ud over smukke landskaber.

Skiferien

Hvis nogen har sagt at aktive ferier var døde, så har de altså lige glemt og tænke på skiferien. Skiferien har været et kæmpe hit i årtier. Det er kombinationen af sne, ski, smuk natur, fart og fest. Skiferien har simpelthen det hele, og man kan det ikke undgå at møde andet en glade mennesker der hygger på den ene eller anden måde.

Bliv i Danmark

Mange glemmer de feriemuligheder der er inden for landets egne grænser. Danmark er nok ikke verdens mest populære fest destination. Men du kan altså også få nogle fantastiske oplevelser i Danmark. Det er blandt andet blevet lidt af en trend, at overnatter i shelter. Tag på cykelferie i jylland, og udforsk nogle af de mange shelters i det jyske. Du kunne også prøve at tage på slotsferie, i en af de smukkeste naturområder. Du bor på et smukt slot, omgivet af dansk natur. Der er ingen der stopper dig fra at tage en løbetur i den danske natur.