3 destinationer til din første backpacking rejse

3 destinationer til din første backpacking rejse

februar 22, 2020 Slået fra Af redaktionen

Der findes et hav af gode destinationer til den første backpacking rejse. Ja faktisk kan det være svært at vælge, fordi der er så mange spændende steder at udforske.

Læs med her, så får du 3 destinationer til din første backpacking rejse.

  1. Vietnam – et asiatisk paradis

Vietnam er et Asiens mest vidunderlige lande. I Vietnam får du fantastiske oplevelser fra morgen til aften. Der er både smuk natur, speciel kultur og masser af adventure. Det gode ved at rejse som backpacker i Vietnam er, at det er super billigt. Du får meget mere oplevelse og aktivitet for pengene, hvis du vælger at rejse til Vietnam på din første backpacking rejse.

  1. USA – lidt af det hele

Amerikanerne er utrolig gæstfrie, og så snakker de selvfølgelig engelsk, hvilket gør det meget nemt at rejse der som backpacker. I USA får du lidt af det hele. Du kan både opleve natur ved Grand Canyon, storbylivet i New York eller nyde stranden på Hawaii. Ja, USA har meget at byde på, og du kan selv vælge til eller fra, alt efter hvad du gerne vil se eller opleve.

  1. New Zealand – den smukkeste backpacking oplevelse

New Zealand er et af verdens smukkeste lande, og derfor er det den oplagte destination, hvis man rejser som backpacker. New Zealand skal opleves med backpacking, fordi det er nemmere at bevæge sig rundt i naturen med en rygsæk. Du vil helt sikkert møde en masse andre backpackere på hostel eller på campingpladser.

Fælles for alle 3 destinationer er, at det er sikkert og nemt at rejse der, og derfor er det 3 perfekte destinationer for dig, der skal ud på din første backpacking rejse. Rejsebureauet Adventuredk arrangerer grupperejser for unge, der gerne vil rejse som backpackere. Så får du alle de gode backpacking oplevelser sammen med andre unge, der har valgt den samme drømmedestination som dig. Find meget mere backpacking med Adventuredk her.